Beställ föreläsning

Beställ/anmäl här

 
 
 
 
 
 

Uppdragsutbilding

Det bästa alternativet för en organisation eller verksamhet som vill uppnå förändring och utveckling i verksamheten. 

Om man vill ha en utveckling i sin verksamhet är chansen att lyckas bättre om stor del av personalstyrkan har samma "tänk" och kan stötta varandra och tillsammans diskutera fram olika lösningar.

Uppdragsutbildning innebär att vi i dialog lägger upp och anpassar utbildningen till dina behov och inriktning. Utbildningen hålls i din lokal och för deltagare som du bjuder in och du bestämmer antal deltagare.

Du bestämmer också längden på föreläsningen. Jag rekommenderar fyra timmar, men anpassar efter önskemål.

Mejla lotta@trelkunskap.se eller ring 0707 49 21 38 så kan vi tillsammans diskutera fram en bra lösning som passar din organisation/verksamhet.

Öppen föreläsning/workshop

Är för dig som själv vill gå på en föreläsning eller tillsammans med någon kollega, anhörig eller vän.

Dessa föreläsningarna blir ofta riktigt spännande för deltagarna har olika infallsvinklar och bidrar med sina erfarenheter och kunskaper. Det brukar vara t ex personer med egen autismdiagnos, föräldrar, mormor, farfar, yrkesverksamma från skolan, och vården. Det blir många och givande diskussioner. När tillräckligt många anmält intresse så håller jag en föreläsning. Det brukar bli minst en på hösten och en på våren. Jag lägger ut på hemsidan när nästa föreläsning är aktuell. De brukar hållas i Malmö.

Är du intresserad så mejla dina kontaktuppgifter, hur många platser, och om du vill gå på båda föreläsningarna (heldag), eller vilken av föreläsningarna du vill gå: lotta@trelkunskap.se


Det går också bra att anmäla sig här på denna sidan!